Alıcı-Satıcı Platformu Allegro Gadane Açıldı

13 Şubat 2020

Tanınan Polonya pazar yeri Allegro, Allegro Gadane adlı kendi sosyal web sitesini piyasaya sürdü. Bu yeni pazar yeri, Facebook veya Twitter benzerleriyle karşılaştırılmamalıdır. Daha çok, satıcı ve alıcıların fikir alışverişi, soru sorabilmeleri ve sorunları çözmesi için sosyal bir platform gibidir.

Allegro, Allegro Gadane platformu ile kullanıcıların Allegro platformu üzerinde alım satımla ilgili bilgilerini, görüşlerini ve sorularını paylaşabilecekleri bir yere sahip oldu. Tartışmaya katılmak istiyorsanız bir hesabınızın olması gerekli olsa da web sitesi herkes için açık ve görünür.

Topluluk yöneticisi Maciej Śnieżek bu durumu şöyle açıklıyor: “Allegro Gadane, birçok farklı şekilde kullanabileceğiniz yeni bir Allegro müşteri topluluk hizmetidir: Allegro'da alışveriş veya satış hakkında sorularınız ya da şüpheleriniz varsa bunları belirtin ve kesinlikle daha deneyimli biri size yardımcı olacaktır. Kendiniz deneyimli bir satıcıysanız, kişilerin sorularını cevaplayarak bilginizi sizden daha az uzmanlaşmış insanlarla paylaşın. Ve eğer Allegro kullanan diğer insanlarla konuşmak istiyorsanız, burada pek çok kişiyi bulacaksınız!”

Şu anda, Allegro Gadane topluluğu üç foruma bölünmüş iki kategoriden oluşmaktadır. Satıcılar için iki forumdan oluşan bir kategori var: biri yeni başlayanlar için ve diğeri gelişmiş satıcılar için. Alıcılara yönelik diğer kategoride, alıcı tartışmalarıyla ilgili sadece bir forum var. Ve ayrıca Allegro Gadane ekibinden mesajlar içeren Topluluk Blogu mevcut.

Kaynak: ecommercenews web sitesinden tercüme edilmiştir.
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğü