Çin’in Şenzen Şehri İki Farklı E-Ticaret Fuarına Ev Sahipliği Yapacak

26 Temmuz 2023

6. Küresel Sınır Ötesi E-Ticaret Festivali ve 8. Şenzen Uluslararası Sınır Ötesi E-Ticaret Fuarı 31 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında Şenzen Kongre ve Toplantı Merkezi’nde gerçekleşecek. Gerçekleşecek olan festivalin teması “Sınır Ötesi Kültür ve Markaların Denizaşırı İlerleyişi” üzerine olacak. Bununla birlikte, bölgesel kapsamlı ekonomik ortaklık, yapay zekâ teknolojisi ve sınır ötesi e-ticaret alanındaki diğer uygulamalara da odaklanılacak.

6. Küresel Sınır Ötesi E-ticaret Festivalinde açılış konuşmaları ve sunumları yapan üst düzey uzmanlar, akademisyenler ve girişimciler yer alacak. Endüstri temalı forumun, sınır ötesi e-ticaret endüstrisinin yüksek kaliteli gelişimini teşvik ederek stratejik olarak sektörü yönlendirmede ve kaynak alışverişini kolaylaştırmada önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Festival, Çin'in sınır ötesi e-ticaret endüstrisini farklı açılardan sergileyerek, Çin'in çeşitli endüstrileri arasında bağlantılar kurmayı hedefliyor. Festivalde; sergiler, yarışmalar, forumlar ve diğer etkinlikler aracılığıyla sınır ötesi e-ticaretin büyümesi teşvik edilecek.

Kaynak: martechcube
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü