Şangay'da Düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde Şarj Teknolojisinin Geleceği Tartışılmıştır

03 Mart 2021

OPPO, Şangay'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde hızlı şarj konusundaki iş ortaklığı hakkında bir konferans düzenlemiştir. OPPO'nun N2-E40 numaralı standında gerçekleşen konferansta şarj alanındaki inovasyonların yanı sıra, 5G bağlantısı ve akıllı teknolojiler de ele alınmıştır.

Tüketici elektroniği ve çip üretimi sektöründen iş ortakları ile Çin Telekomünikasyon Teknoloji Laboratuvarı'ndan (CCTL) şarj teknolojisi uzmanlarını buluşturan konferansta hızlı şarj teknolojisinin geleceği tartışılmıştır.

Aynı anda, OPPO'nun standında şarj konusunda en yeni teknolojilere sahip birçok ürün sergilenmiştir. Bunların arasında 4,000 mAh telefon pilini sadece 20 dakikada %100 şarj edebilen 125W hızlı şarj ve aynı pili 30 dakika gibi az bir sürede şarj edebilen 65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj ürünleri yer almıştır. Ayrıca birçok iş ortağının fikri mülkiyeti OPPO'ya ait teknolojilerin lisansı ile ürettikleri ürünler de tanıtılmıştır.

5G İnovasyon ve Yatırım Zirvesi'nde 5G teknolojisi hakkında konuşmak üzere Mobil Dünya Kongresi'ne davet edilen OPPO Araştırma Enstitüsü Başkan Yardımcısı Henry Tang, şu açıklamalarda bulunmuştur:

"OPPO olarak 5G teknolojisinin hepimizin yaşam biçimini değiştireceğine kesinlikle inanıyoruz. Kapsam ve kapasite genişledikçe, çeşitli alanlarda gelişen ve tüketicilere beklenmedik deneyimler getiren yeni uygulamaların olduğunu göreceğiz. Halihazırda küresel bir 5G standardının geliştirilmesinde yer aldık. Bundan sonrası için de TV'den CPE'ye ve artırılmış gerçekliğe kadar yeni 5G cihazlarını keşfetmeye devam edeceğiz."

Kaynak: chip.com.tr
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı,Ticaret,Araştırmaları Genel Müdürlüğü