Trouw Nutrition, Hayvan Yemi Ürünlerinin Ayak İzini Hesaplamak İçin Çevrimiçi Hizmet Başlattı

23 Mart 2023

Yenilikçi hayvan besleme çözümlerinde lider bir sağlayıcı olan Trouw Nutrition, hayvan yemi ürünleri için çevrimiçi bir çevresel ayak izi hizmeti olan MyFeedPrint'in lansmanını duyuruyor.

Hizmet, çiftçilerin, yem üreticilerinin ve entegratörlerin hayvan yeminin çevresel ayak izini ölçmesine olanak tanıyacak ve besi hayvanı değer zincirinin çevresel etkisi konusunda şeffaflık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Trouw Nutrition'ın kullanımı kolay çözümü, hayvan beslenmesi için daha sürdürülebilir bir gelecek yaratma yolunda atılmış önemli bir adımı temsil ediyor ve yem üreticilerinin çevre açısından daha optimize edilmiş ürünler geliştirerek ve tüketicilere gıdalarının çevresel ayak izi hakkında fikir vererek rekabetçi kalmalarını sağlıyor.

Besi hayvanı endüstrisindeki yem üreticileri, çiftçiler ve entegratörler, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerden ve düzenleyici kurumlardan çevre açısından optimize edilmiş ürünlere ve çözümlere yönelik artan taleple karşı karşıyadır. Bu nedenle, ürünlerin çevresel ayak izini doğru bir şekilde raporlamak hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Kaynak: Thecattlesite
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü