Victor Taichung, Yeni Üretim Tesisi İle Üç Ödül Birden Aldı

20 Mayıs 2021

Talaşlı imalat sanayiinde faaliyet gösteren GNC Makina’nın Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Victor Taichung, Tayvan’ın Taichung kentinde tamamladığı yeni üretim tesisi ile üç ödül birden almıştır.

Şirket; Amerika’dan ‘Muse Design Awards 2021 Platinum’, Fransa’dan ‘Paris Design Awards 2021 Silver’ ve İtalya’dan ‘A’ Design Awards 2021 Bronz Ödülü’nün sahibi olmuştur.

Victor Taichung firmasının Tayvan’ın Taichung kentinde 63 bin 767 metrekarelik alanda inşa ettirdiği yeni üretim tesisi ile üç ödül kazandığını ifade eden yetkililer, “Victor Taichung’un tüm dünya distribütörleri arasında satış lideri konumunda olan GNC Makina, bu ödüllerle kendisine duyulan güveni artırdı. İşlevselliği, teknik, sosyal ve estetik özellikleri ile ödül alan Victor Taichung’un yeni üretim üssünün büyük bir bölümü karanlık fabrika olarak faaliyet gösteriyor. Kaplama sistemindeki boşluksuz ve düşük su emme özelliği ile yağmur yağdığında kendini temizleyen yapı, güneş enerjisinden yararlanıyor. Tesis böylece, güneş enerjisi sistemi ile hem üretime katkı sağlıyor, hem de enerji tüketimini büyük oranda azaltıyor. Ayrıca, tasarımda mikro iklim koşullandırılması için düşünülmüş 20 m’lik yeşil kuşakta oluşturulan bir de eko-havuz sistemi mevcut. Sistem, yeşil alanların sulandırılmasına yardımcı oluyor” demişlerdir.

Kaynak: Makinehaber
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğü