Vietnam 2018 7. Uluslararası Elektrik Üretimi, Nakli ve Dağıtımı, Elektrik Kurulum Teknolojileri Fuarı (Electric and Power Vietnam)

20 Eylül 2018

12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Vietnam’ın Ho Chi Minh kentinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Electric and Power Vietnam” fuarına elektrik üretimi, nakli ve dağıtımı, elektrik kurulum teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmalar katılım sağlamıştır. Bahse konu fuar bu sene, 21 ülkeden toplamda 182 firmaya ev sahipliği yapmış olup yaklaşık olarak 5.000 ziyaretçiyi ağırlamıştır.
Söz konusu fuara TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş organizasyonunda 14 firmamız toplam 225 metrekarelik bir alanda milli katılım organizasyonu kapsamında iştirak etmiştir.
Elektrik üretimi, nakli ve dağıtımı, elektrik kurulum teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren ihracatçılarımız ile başta Asyalı firmalar olmak üzere, dünyanın farklı bölgelerinden firmaların bir araya gelmesine imkân sağlayan mezkûr fuarda, Türk firmalarına ziyaretçiler tarafından genel olarak ilgi gösterilmiştir.
Bu çerçevede, söz konusu fuarın, ülkemiz menşeili kablo, transformatör, izolatör, fiş, priz, şalt cihazlar gibi elektrik üretimi, nakli ve dağıtımı ile elektrik kurulum teknolojileri alanındaki ürünlerin başta Vietnam olmak üzere Asya pazarında tanınmasına katkı sağlayacağı ve ihracatımız üzerinde olumlu etkisi olacağı değerlendirilmektedir.