DocuWare, Yeni Teknoloji Destek Merkezi Olarak Bulgaristan'ı Seçti

17 Mart 2021

İş bilgileri ve süreç yönetimi için yazılım çözümlerinde dünya lideri olan DocuWare, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinden müşteriler için teknoloji danışmanlığı ve desteği için yeni merkezini kurmak için Bulgaristan'ı seçti. Bu merkez, 20 yılı aşkın süredir çözümlerini geliştiren Nemetschek Bulgaria tarafından inşa edilip yönetilecek. DocuWare sistemi dünya çapında 100'den fazla ülkede kullanılmakta. Yeni teknoloji destek merkezinin inşası, şirketin faaliyetlerini başarıyla genişleten ve son yıllarda zorunlu dijitalleşme koşullarında ve COVID-19 gerçekliği bağlamında yeni müşteriler kazanan şirketin dinamik gelişimini takip ediyor.
DocuWare'in teknoloji destek merkezi, ülkemizdeki müşteri hizmetlerinin dış kaynak kullanımına yönelik klasik BPO (Business Process Outsourcing) projelerinden çeşitli nedenlerle önemli ölçüde farklı olacak. Bir yandan, bu geçici bir proje değil, uzun vadeli sürdürülebilir bir girişim olacak. Öte yandan görevi, tüketicilere, organizasyonların iş süreçlerini anlayarak teknolojik sorunların çözülmesini içeren kapsamlı ve derinlemesine yardım sağlamak olacaktır. Buna göre, işin odak noktası, dış kaynak kullanımı için daha tipik olan çeşitli projelerin geniş kapsamı ve hizmetinden ziyade derinlik olacak.
Nemetschek Bulgaria’da İnsan Kaynakları görevinde olan Teodora Borisova, “Bu proje, Bulgaristan pazarında daha önemli hale gelmesini beklediğimiz bir eğilimi- ticari müşteri hizmetleri için teknolojik bilgi, iş süreçleri anlayışı, yabancı dil ve sosyal becerilere sahip "kapsamlı oyuncular" olan üst düzey uzmanların geliştirilmesini gündeme getiriyor. Bu insanlar ülkemizdeki işgücü piyasasında giderek daha fazla aranacak ve çok değer görecek" diye öngörüde bulunuyor.
Bu beceri ve niteliklerin birleşimi, Nemetschek Bulgaria’nın kurulacak olan yeni danışmanlık ve destek merkezi için işe alınacak profesyonellerin profilini oluşturmaktadır. Adaylarda temel teknik bilgi, ikinci yabancı dil olarak Almanca, Fransızca veya İspanyolca ile birlikte yüksek düzeyde İngilizce yeterliliği, iş süreçlerine ilgi aranmaktadır.

Kaynak:
https://www.economy.bg/business/view/44706/DocuWare-izbra-Bylgariya-za-noviya-si-centyr-za-tehnologichen-syport
Yayımlayan: Filibe Ticaret Ataşeliği