Türk Şirketi Nurus Bulgaristan’daki ilk Mağazasını Başkent Sofya’da Açtı

26 Eylül 2019

Global mobilya markası Nurus’un dev shoowromu Sofya’da 19 Eylül 2019 tarihinde açıldı. Türk ve Bulgar iş adamlarının hazır bulunduğu açılışa Büyükelçi Dr. Hasan Ulusoy da katılım sağladı.
92 YILLIK TECRÜBE
Sektördeki 92 yıllık tecrübesiyle NURUS ürünlerinin sergileneceği yeni showroomun açılışına, T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy, Sofya Ticaret Müşaviri Okan Pakbeşe, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, NURUS Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, tasarımcı Tanya Papova, tasarımcı Mariana Papalicheva, avukat Bilyana Toncheva, SPA Kraliçesi Victoria Kesarovska ile seçkin misafirler de katılım sağladı.
AVRUPA’NIN GİRİŞ KAPISI
Yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür eden Ergen, “Bundan takribi 6 ay kadar önce iş ortağım Bayar Koray ile çıktığımız bu yolda amacımız dünyanın önde gelen firmalarının tedarikçisi haline gelen, çağın ilerisinde tasarımları ile iş yaşantısına konfor ve estetik getiren Nurus’u Bulgaristan ve Balkan coğrafyası ile tanıştırmaktı. İç mimarımız Emrah Yaşuk’un yoğun emek ve katkılarıyla 100 günden daha kısa bir sürede bitirdiğimiz 1.000 m2’lik ‘Deneyim Merkezi’ olarak isimlendirdiğimiz showroomumuzla Avrupa’nın giriş kapısı Sofya’dayız” dedi.
KALICI DOSTLUKLAR
Showroomu deneyim merkezi mantığıyla kurguladıklarını kaydeden Ergen, “Özellikle son yıllarda kardeş ülke Bulgaristan ile Türkiye arasında yükselen ticaretimiz henüz iki ülke içinde beklenen değerlere ulaşmamıştır. Bu hedeflere ulaşılması için katma değer katmayı hedefleyerek geldiğimiz Bulgaristan’ı çok önemsiyor ve ticaret ile birlikte kalıcı dostluklar kurmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
MODA HAFTASINA SPONSOR OLDU
Öte yandan Yalçın Ergen tarafından hizmete açılan Nurus showroomu, açılışla aynı gece gerçekleştirilen Sofia Fashion Week’in de ana sponsoru oldu. Yalçın Ergen, Bulgaristan’daki moda haftasının ödül töreninde ödül sahibine çalışma koltuğu hediye etti.
Kaynak: http://kocaelilife.com/yalcin-ergen-avrupa-ya-acildi-h4493.htm
Yayımlayan: Sofya Ticaret Müşavirliği