3713 Sayılı Kanun Kapsamında Bakanlığımıza Yerleştirilmesi Yapılanlar

Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınav Sonuçları

12 Mayıs 2016

3713 Sayılı Kanun Gereğince Bakanlığımız Yerleştirilmesi Yapılan Şehit Yakınları ve Gaziler İçin istenilen Belgeler
 Adayların Listesi İçin TIKLAYINIZ
3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nun ek 1 inci maddesi kapsamında Devlet Personel Başkanlığı tarafından yerleştirme işlemlerinin sonuçlarına göre Bakanlığımıza yerleştirilmesi yapılan adaylardan atanmalarına esas teşkil etmek üzere;
Başvuru için aşağıda istenilen belgelerin en geç 20.05.2016 tarihi mesai bitimine kadar Bakanlığımıza Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı 5. Kat No:522 Sınav ve  Eğitim Şubesi Müdürlüğü (Dumlupınar Bulvarı No:151 Eskişehir Yolu 9. km Çankaya/ANKARA) gönderilmesi gerekmektedir.
İSTENİLEN BELGELER :
1-
 Yerleştirme sonuç belgesinin internet çıktısı,
2- En son öğrenim durumunu gösterir Diplomanın  “Mezun Olduğu Eğitim Kurumu” ya da “Bakanlık” veya “Noter” tarafından onaylı sureti, (Diplomanın Bakanlıkça onaylanabilmesi, ancak belgelerini elden getiren adayların aslını ibraz etmesi durumunda yapılacaktır. Posta yolu ile gönderilen diploma asıllarının Bakanlığımızca onaylanıp tekrar gönderilmesi gibi bir işlem yapılmayacaktır)
3- Varsa ortaöğretimde hazırlık okuduğuna dair belge,
4-Adli sicil ve arşiv araştırma kaydı belgesi,
5- Nüfus cüzdanı fotokopisi (Önlü-arkalı),
6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.
Belgelerini posta ya da kargo yolu ile gönderecek adaylar için; Askerlik durum belgesinin (terhis, tecil, muaf ya da halen asker) aslı ya da Askerlik Şubesince onaylı sureti.
Belgelerini elden teslim edecek adaylar için; Askerlik durum belgesinin (terhis, tecil, muaf ya da halen asker) aslı ya da Askerlik Şubesince onaylı sureti.
İlgilinin Askerlik durum belgesinin aslı ile birlikte fotokopisini ibraz etmesi halinde “Bakanlık” tarafından onaylanması mümkün olabilecektir.
7- 6 (Altı) adet fotoğraf (4,5x 6 cm ebadında),
8- Mal bildirim beyannamesi A4 boyutunda kapalı zarf içerisinde gönderilmeli ya da teslim edilmelidir. Söz konusu zarf üzerine adayın ad soyad bilgileri yazılmalıdır.
9- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi,
10- Ek-1 Nolu dilekçe,
11- Güvenlik soruşturması formu (Adaylar, formu bilgisayar ortamında büyük harflerle eksiksiz olarak doldurup, fotoğraflarını yapıştırarak, “bilgilerin doğru olduğunu bildiririm” bölümünün altındaki kısmı imzalanmış ve tarihli halde 2 asıl nüsha  olarak düzenleyip göndereceklerdir. (El yazısı ile doldurulmuş, eksik ya da fotokopi ile çoğaltılmış Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formları kabul edilmeyecektir.)
Formun altında yer alan onay kısmı kurum yetkilileri tarafından doldurulacağından boş bırakılacaktır.
EK-1 NOLU DİLEKÇE
MAL BİLDİRİM BEYANNAMESİ
KAMU GÖREVLİLERİ ETİK SÖZLEŞMESİ
GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU