Altunyaldız, III. Reklam Sempozyumu Hakkında Bilgi Verdi

Tüketici ile sağlıklı iletişim konulu ‘3. Reklam Sempozyumu’ Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.

21 Kasım 2012

Tüketici ile sağlıklı iletişim konulu ‘3. Reklam Sempozyumu’ Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.
Sempozyuma, Müsteşar Ziya Altunyaldız, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü ve Reklam Kurulu Başkanı Ramazan Ersoy, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, Reklamcılar Derneği Başkanı Aytül Özkan katılacaklardır. Sempozyumda ayrıca, Avrupa Komisyonu Sağlık ve Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğü, Beslenme, Gıda Bileşimi ve Bilgi Birimi Başkanı da bulunacaktır.
İlaç, sağlık hizmetleri, kozmetik, temizlikte ve gıda hizmetlerinde sağlıklı iletişim gibi konuların işleneceği sempozyum İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Sempozyum öncesi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız ile Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ramazan Ersoy, CNBC-E ve A Haber kanallarına açıklamalarda bulundular.