Avrupa Gümrük Sporları Voleybol Turnuvası Türkiye'de Yapıldı

Avrupa Gümrük Sporları Derneğince (ECSA) düzenlenen ve 6 ülkenin gümrük memurlarından oluşan takımların katıldığı voleybol turnuvası sona erdi.

27 Eylül 2013

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Avrupa Gümrük Sporları Derneği'nce (ECSA) düzenlenen ve 6 ülkenin gümrük memurlarından oluşan takımların katıldığı voleybol turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren "Uluslararası Avrupa Gümrük Sporları Derneği Voleybol Turnuvası”na Türkiye'nin yanı sıra Finlandiya, İngiltere, Norveç, Hollanda ve Avusturya takımları katıldı.

Turnuvanın kupa törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Güzel, farklı ülkelerden gelen ve bu turnuvaya katılan tüm oyunculara ülkemize geldikleri ve misafirimiz oldukları için teşekkür etti. Tüm oyunculara ödüllerinin ve başarı plaketlerinin verildiği törende konuşan Güzel, bu organizasyonların katılımcılar için oldukça faydalı olduğunu, farklı ülkelerden gelen gümrük teşkilatı mensuplarının birbirleriyle bilgi ve tecrübe paylaşımına imkân bulduklarını ifade etti. Bu organizasyonların önümüzdeki senelerde daha güzel ve katılımı yüksek bir şekilde gerçekleşmesi için çalışacaklarını kaydeden Güzel, farklı branşlarda, daha geniş katılımlı turnuvalar yapmayı ümit ettiklerini söyledi.

Konuşmasının ardından turnuva şampiyonu olan Finlandiya'nın takımının oyuncularına kupalarını veren Müsteşar Yardımcısı Güzel, turnuva boyunca sergilemiş oldukları centilmen ve profesyonel oyun anlayışlarından dolayı tüm sporcuları tebrik etti.