Bakan Tüfenkci, ESDER heyetini kabul etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus ve beraberindeki heyeti kabul etti.

15 Temmuz 2016

Kabulde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan da hazır bulundu. Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen kabulde Bakan Tüfenkci, AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana esnafa ciddi anlamda destek verdiğini söyledi.

Esnafların, temiz ve sağduyulu insanlar olduklarının altını çizen Bakan Tüfenkci, “Esnaflar, istikrardan yana olmuş, vatanını milletini sevmiş, bu ülkenin toprağına sahip çıkmış insanlardır. Bir yerde istikrar yoksa esnaf işini yapamaz, bu nedenle de esnaflarımız her zaman huzurdan ve barıştan yana olmuş bir kesimdir. Biz de mümkün olduğu kadar bu kesimleri desteklemeye ve hayat mücadelesinde onlara yardımcı olamaya çalışıyoruz” dedi.

Bakan Tüfenkci, esnafın büyümesi ve gelişmesi gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, “Esnaf Genel Müdürlüğümüz ile üniversitelerle işbirliği içinde esnafımızı desteklemek, hayatta tutabilmek ve sıkıntılarını gidermek için çalışıyoruz” diye konuştu.

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, Bakan Tüfenkci’ye yürüttükleri projelerden bahsederek, projelerle alakalı olarak destek istedi.