Bakan Tüfenkci'nin annesi için mevlit okutuldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, annesi Ayşe Tüfenkci'nin vefatının 3. günü dolayısıyla düzenlenen mevlide katıldı.

02 Şubat 2017

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 31 Ocak tarihinde hayatını kaybeden annesi Ayşe Tüfenkci'nin mevlidine katıldı.

Yeni Nikah Sarayı'ndaki mevlide Vali Mustafa Toprak, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Baro Başkanı Enver Han, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Vekili Kurmay Albay Metin Geyiktepe, İl Müftüsü Ümit Çimen, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Kalan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Genel Başkanı Hasan Meşeli ve çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

Mevlid, Saray Camii İmam Hatibi Muhittin Sarıkaya'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Ümit Çimen'in yaptığı dua sonrası ise katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Bakan Tüfenkci Mevlid-i Şerif sonrası taziyeleri kabul ederken, acısını paylaşan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım'a, milletvekillerine, sivil toplum kuruluşlarına, oda başkanlarına ve tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Öte yandan katılımcılara Yasin-i Şerif kitabı ve şeker dağıtıldı.