Bakan Yazıcı, Başbakan Erdoğan'la Rize'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Rize’ye gitti. Erdoğan’ın Rize temaslarına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı eşlik etti.

28 Ağustos 2013

Bakan Yazıcı, Başbakan Erdoğan’la Rize’de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Rize’ye gitti. Erdoğan’ın Rize temaslarına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı eşlik etti.

 

Başbakan Erdoğan, ilk olarak Hükümet Meydanı’nda yapımı tamamlanan 19 tesisin  açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. 

Erdoğan ve Yazıcı, Fırtına Deresi’ne 30 Bin Yavru Alabalık Bıraktı

Başbakan Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte Rize'nin Ayder Yaylası'na geçerek Fırtına Deresi'ne kırmızı benekli alabalık yavrusu bıraktılar. Erdoğan ve Yazıcı, daha sonra Kaçkar Resort Otel'in açılışını gerçekleştirdi. Başbakan Erdoğan, Rize’ye yapılacak yatırımlarla, yenilenen kayak ve toplantı merkezleriyle Ayder’in Davos'un alternatifi haline getirileceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'deki programı kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Meclis Toplantısı'na katıldı. Başbakan Erdoğan’ı üniversiteye gelişinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı karşıladı. Toplantıda konuşan Erdoğan, Rize'de kurulan üniversiteye, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi isminin verilmesinden dolayı, meclis üyelerine ve Rizeli hemşerilerine teşekkür etti.