Bakan Yazıcı Bursa Koza Han'da Esnafı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bursa’da tarihi Koza Han’ı gezerek esnafla sohbet etti. Vatandaşlarla çay içip simit yiyen Yazıcı, girdiği bir dükkanda ise keman resitali ile yorgunluk attı.

08 Mart 2013


 

 

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bursa’da tarihi Koza Han’ı gezerek esnafla sohbet etti. Vatandaşlarla çay içip simit yiyen Yazıcı, girdiği bir dükkanda ise keman resitali ile yorgunluk attı. 

Gümrük Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Kolay Ticaret Büyük Türkiye' projelerinin tanıtımı için Bursa’ya gelen Bakan Yazıcı, toplantının ardından Bursa Valisi Şahabettin Harput’u ziyaret etti. Bakanlığın önemli projelerinin üçüncü lansmanını yapmak için Bursa’ya geldiklerini ifade eden Bakan Yazıcı, bunu son derece önemsediklerini dile getirdi. 2023 hedefini hatırlatan Yazıcı, projelerin bu amaca ulaşmada önemli katkı sağlayacağını kaydetti. 

Bakan Yazıcı, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tarihi binada ziyaret etti. Belediye binasına yürüyerek giden Yazıcı, yolda esnafla sohbet etti. İskender kebabını tatmadan geçmeyen Yazıcı, gazetecilere poz verdi.
Yazıcı, Recep Altepe’yi ziyaretinin ardından tarihi hanlar bölgesini gezerek esnafla sohbet etti. Önce Koza Han’a girenBakan Yazıcı, burada esnaftan alışveriş yaptı. İş yerlerine giren Yazıcı, esnafa işlerin durumunu sordu. 

Bakan Yazıcı, tarihi eşyaların satıldığı bir dükkanda ise keman sürprizi ile karşılaştı. Dükkan sahibinin kısa keman resitalini dinleyen Yazıcı, iş yeri sahibine teşekkür etti. Koza Han’da vatandaşlarla da oturan Yazıcı, simit yedi, çay içip sohbet etti.