Bakan Yazıcı, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

20 Ağustos 2013

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Mehmet Özaydemir ve beraberindeki heyeti bakanlık binasında kabul etti.

Kabulde konuşan Bakan Yazıcı, görevine yeni başlayan başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Bakanlık olarak geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini hatırlatan Yazıcı, 76 milyon kişiyi ilgilendiren başta Tüketicinin Korunması olmak üzere, pek çok alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı’nın Meclis Komisyonu’nda kabul edildiğini ve Meclis açıldığında ilk kanunlaşacak tasarılardan birisini olduğunu söyleyen Yazıcı, “Amacımız basiretli tacir, bilinçli tüketicidir” dedi.

Yazıcı, ülkeyi hep birlikte büyüttüklerini söyleyerek, “İnsan odaklı hizmet anlayışımızla, katılımcı yönetim anlayışımızla ülkeyi hep birlikte yönetiyor ve hep birlikte büyüyoruz. Devlet olarak müteşebbislerimizin önünü açıyoruz. Ülkesi için üreten, ülkesine katkı sağlayan müteşebbislerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır. Ülkesi için katma değer üreten, istihdam oluşturan müteşebbislerimizin  önünü açmak, engelleri ortadan kaldırmak hususunda irademiz ve kararlığımız ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Sonuç olarak Devlet hizmet üretir ve engelleri kaldırır, kamu düzenini tesis eder, onu korur ve güvenliği sağlar. Üretimi sağlayacak olan sizlersiniz, hür teşebbüstür.” diye konuştu.