Bakan Yazıcı Formulaz'da

Gümrük Bakanı Yazıcı'nın katılımıyla Rize'de düzenlenen ''4. Geleneksel Formulaz Tahta Araba Şenliği''ndeki yarışlarda renkli görüntüler yaşandı. Ardeşen'e bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirilen tahta araba şenliğine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Formula-1 yarışlarına atıfta bulunularak ''Formula giderse Formulaz gelir'' sloganıyla yapılan Tahta Araba Şenliği'ne, yarışçılar kendi tasarımları olan 87 ilginç tahta araba ile katıldı. Yarışların yapıldığı parkur kenarına, ''Dikkat tahta araba çıkabilir'', ''Uçuruma düşmek yasaktır'', ''Sollama yapmak yasaktır'' tabelaları asıldı. Tehlikeli anlar yaşandı Start bayrağı ile başlayan yarışta, sürücüler tehlikeli anlar yaşadı. Bazı yarışmacıların da arabalarını ellerine alıp koşarak yarışı tamamlamaya çalışması çevredekilerin gülüşmesine yol açtı. Lazbulans'ın tekerleği kırıldı Tahta arabalar arasında yer alan ve yaralıları taşımak düşüncesiyle Can Gül tarafından dizayn edilen ''Lazbulans'' ambulans da ilgi çekti. Yarış sırasında Lazbulans'ın tekerleği kırıldı. Bakan Yazıcı 20 metre kullandı Şenlikte, Bakan Hayati Yazıcı da bir tahta arabayı yaklaşık 20 metre kullandı. Bakan Yazıcı, tahta araba kullanırken bir gazetecinin ''Ehliyetiniz var mı?'' şeklindeki sorusuna ''Ehliyete gerek var mı bilmiyorum ama ehil olmak yeterlidir bence'' yanıtını verdi.

22 Ağustos 2012
Gümrük Bakanı Yazıcı'nın katılımıyla Rize'de düzenlenen ''4. Geleneksel Formulaz Tahta Araba Şenliği''ndeki yarışlarda renkli görüntüler yaşandı.
 
Ardeşen'e bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirilen tahta araba şenliğine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
 
Formula-1 yarışlarına atıfta bulunularak ''Formula giderse Formulaz gelir'' sloganıyla yapılan Tahta Araba Şenliği'ne, yarışçılar kendi tasarımları olan 87 ilginç tahta araba ile katıldı.
 
Yarışların yapıldığı parkur kenarına, ''Dikkat tahta araba çıkabilir'', ''Uçuruma düşmek yasaktır'', ''Sollama yapmak yasaktır'' tabelaları asıldı.
 
Tehlikeli anlar yaşandı
Start bayrağı ile başlayan yarışta, sürücüler tehlikeli anlar yaşadı. Bazı yarışmacıların da arabalarını ellerine alıp koşarak yarışı tamamlamaya çalışması çevredekilerin gülüşmesine yol açtı.
 
Lazbulans'ın tekerleği kırıldı
Tahta arabalar arasında yer alan ve yaralıları taşımak düşüncesiyle Can Gül tarafından dizayn edilen ''Lazbulans'' ambulans da ilgi çekti. Yarış sırasında Lazbulans'ın tekerleği kırıldı.
 
Bakan Yazıcı 20 metre kullandı
Şenlikte, Bakan Hayati Yazıcı da bir tahta arabayı yaklaşık 20 metre kullandı. Bakan Yazıcı, tahta araba kullanırken bir gazetecinin ''Ehliyetiniz var mı?'' şeklindeki sorusuna ''Ehliyete gerek var mı bilmiyorum ama ehil olmak yeterlidir bence'' yanıtını verdi.