Bakan Yazıcı, Manavgat TSO Başkanı ve Üyeleriyle Görüştü

Bakan YAZICI, Manavgat TSO Başkanı ve Üyeleriyle Görüştü Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Güngör ve diğer üyeleri Bakanlık binasında kabul etti. Bakan YAZICI, farklı ticari alanlarda faaliyet gösteren yönetim kurulu üyeleriyle bölgedeki ekonomik faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Akaryakıt ticareti yapan üyeler ile kaçak akaryakıt ticaretinden kaynaklanan sıkıntılar hakkında konuşan Yazıcı, yönetim kurulu üyelerini yeni düzenlemeler hakkında bilgilendirdi ve yapılan çalışmaları anlattı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Şükrü Vural, Bakan YAZICI’yı ilçenin turizm potansiyeliyle ilgili bilgilendirdi. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren yatırımcı ve küçük esnafın turizmden daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi adına “Turizm Meslek Yüksekokulu” açılmasının sektörün Manavgat’taki işgücü ihtiyacını karşılanmasında önemli bir adım olacağını söyledi. Vural, Bakan YAZICI’yı Manavgat’taki üreticinin yaşadığı sıkıntılar hakkında da bilgilendirdi.

27 Eylül 2012



Bakan YAZICI, Manavgat TSO Başkanı ve Üyeleriyle Görüştü
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Güngör ve diğer üyeleri Bakanlık binasında kabul etti.
Bakan YAZICI, farklı ticari alanlarda faaliyet gösteren yönetim kurulu üyeleriyle bölgedeki ekonomik faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Akaryakıt ticareti yapan üyeler ile kaçak akaryakıt ticaretinden kaynaklanan sıkıntılar hakkında konuşan Yazıcı, yönetim kurulu üyelerini yeni düzenlemeler hakkında bilgilendirdi ve yapılan çalışmaları anlattı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Şükrü Vural, Bakan YAZICI’yı ilçenin turizm potansiyeliyle ilgili bilgilendirdi. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren yatırımcı ve küçük esnafın turizmden daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi adına “Turizm Meslek Yüksekokulu” açılmasının sektörün Manavgat’taki işgücü ihtiyacını karşılanmasında önemli bir adım olacağını söyledi. Vural, Bakan YAZICI’yı Manavgat’taki üreticinin yaşadığı sıkıntılar hakkında da bilgilendirdi.