Bakan Yazıcı Rize'de Halkla Bayramlaştı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bayram tatilini geçirmek için geldiği memleketinde hemşehrileriyle bayramlaştı.

21 Ağustos 2012

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bayram tatilini geçirmek için geldiği memleketinde hemşehrileriyle bayramlaştı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ''Hükümetin ne yaptığını, devletin ne yaptığını, kamu kurum ve kuruluşlarının terörle mücadelede nasıl kararlı tutum için olduğunu herkes biliyor. Dilerdim ki, Sayın Kılıçdaroğlu da bunu görsün.'' dedi.

Yazıcı, Rize Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve diğer ilgililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırda vatandaşlarla bayramlaştı. Yazıcı, burada çocuklara bayram harçlığı dağıttı, belediye ise vatandaşlara yemek ikram etti.

Yazıcı, tatilini Rize'de geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bayramlaştı. Bayramlaşma çadırına gelen Kılıçdaroğlu ile tokalaşan Yazıcı, bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu'nun Ayder Yaylası'nda tatil yaptığını öğrenen Yazıcı, iyi tatiller temennisinde bulundu.

Bakan Yazıcı, bayramlaşma programı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bereketli bir Ramazan'ı geride bıraktıklarını belirterek, ''Uzun ve sıcak günler olmasına rağmen kolay bir Ramazan ayını geride bıraktık. Ancak bizleri üzen olaylar da oldu. Hakkari'de olup bitenler bizi üzdü. Komşu ülkelerde olup bitenler bizi üzdü. İnsanlık adına üzüyor. Ama Ramazan'ın bereketi ulusal düzeyi aştı, uluslararası düzeye ulaştı. İnşallah Ramazan'ı bereketi, birlik ve bütünlüğümüz açısından bizi daha pekiştirici unsurlara kavuşturur.'' temennisinde bulundu.