Bakan Yardımcısı Fatih Metin Tekstil Atölyesi Açılışına Katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin “S.S. Eko Yaşam Turizm Geliştirme Kooperatifi Bir Numaralı Tekstil Atölyesi” nin açılışını yaptı.

27 Eylül 2012

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin “S.S. Eko Yaşam Turizm Geliştirme Kooperatifi Bir Numaralı Tekstil Atölyesi” nin açılışını yaptı.



Serginin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katılan Metin, ev hanımlarının kişisel el beceri ve maharetlerini sergiledikleri atölyede yapılan çalışmaların, gerek çalışanların sosyalleşmesi, gerekse üretime katkı sağlama noktasında büyük önem taşıdığını dile getirdi. Metin, Bakanlık olarak bu tür faaliyetleri sonuna kadar desteklediklerini belirtti.
Giyim, el sanatları ve dokuma alanında çalışmalar yapılması planlanan atölye, ev hanımlarının el becerilerini geliştirmelerine olanak sağlaması ve aile bütçesine katkıda bulunması yönüyle büyük bir öneme sahip. Bu tür çalışmaların tüm bayanlara örnek olması gerektiğini belirten Bakan Yardımcı Metin, el emeği ile yapılan bu çalışmaların önemine dikkat çekti.