Kanadalı Ostara Nutrient Recovery Technologies Inc. Suyu Kirleten Maddelerden Gübre Yapıyor

05 Aralık 2019

Kanada Ticaret Komiserliği web sayfasında, Vancouver, B.C. merkezli Ostara Nutrient Recovery Technologies Inc. adlı Kanadalı şirketin büyüme hazırlığında olduğu ifade edilmektedir. Kanada hükümetine bağlı ticaret komiserlerinin desteğiyle, söz konusu şirket Polonya, Orta Doğu ve ABD pazarına açılmayı hedeflemektedir. Söz konusu şirket, atık su işleme ve besin yönetimi alanında faaliyet göstermektedir. 
Ostara Nutrient Recovery Technologies Inc. şirketi sudan ayrıştırılan fosfor ve nitrojen gibi kirletici maddeleri kaliteli, sürdürülebilir ve ekolojik bir gübreye dönüştürmekte ve Crystal Green markasıyla pazarlanan bu ürün patates ve kanola gibi tarımsal ürünlerin verimliliğini artırmak amacıyla kullanılmaktadır.
Ostara’nın Kuzey Amerika ve Avrupa’da 15 tesisi ile 40 çalışanı bulunmakta ve şirket önümüzdeki yıllarda beş yeni fabrika daha açmayı planlamaktadır. Söz konusu şirketin gelirinin %90’u küresel ticaretten kaynaklanmakta ve şirketin işletme modeli küresel iş geliştirme ile ortaklığa dayanmaktadır.

 

Kaynak:https://www.tradecommissioner.gc.ca/canadexport/0004100.aspx?lang=eng – Ottava Ticaret Müşavirliği