Bahreyn Beş Alanda Ödül Aldı

26 Kasım 2020

Bahreyn Beş Alanda Ödül Aldı

Bahreyn Krallığı, Arap Ligi'nin Arap İdari Kalkınma Örgütü (ARADO) tarafından BAE hükümetiyle işbirliği içinde düzenlenen Arap Hükümetleri Mükemmeliyet Ödülleri kapsamında dün beş ödül kazanmıştır.

Ödülleri Bahreyn’in beş bakanlık ve devlet kurumu kazanmıştır. Bahreyn Sağlık Bakanlığı “Sağlık Sektörünü Geliştirmek için En İyi Arap Hükümet Projesi”ni ve Bahreyn Çalışma ve Sosyal Kalkınma Bakanlığı ev projeleri için gerçekleştirdiği “Khatwa” programı ile “Toplumsal Kalkınma için En İyi Arap Hükümet Projesi”ni kazanmıştır.

İçişleri Bakanlığı Gümrük Müdürlüğü, “Ticareti Kolaylaştırmak için Ekonomik ve Gümrük Bilgilerinin Yönetilmesi” (Ofoq) projesiyle En İyi Arap Hükümeti Kalkınma Girişimi ödülüne layık görülmüştür. Bahreyn Bilgi ve e-Devlet Kurumu, “Ulusal Öneri ve Şikayet sistemi” “Tawasul” Uygulaması ile “En İyi Arap Hükümeti Akıllı Uygulaması” ödülüne layık görülmüştür. Bahreyn Gençlik ve Spor İşleri Bakanlığı’nın, “Elit Projesi”, “Gençleri Güçlendirmek Için En Iyi Arap Hükümeti Projesi” seçilmiştir.