“İhracat Bahreyn” E-Ticaret Girişimi Başlatıyor

02 Ekim 2020

“İhracat Bahreyn” E-Ticaret Girişimi Başlatıyor

Ulusal KOBİ Geliştirme Kurulu'nun öncü girişimi olan İhracat Bahreyn (Export Bahrain-Bahreyn hükümetinin KOBİ’lerin ihracatını destekleme kuruluşu), Bahreyn şirketlerinin ürünlerini ve hizmetlerini önde gelen e-ticaret platformlarında listelemelerini desteklemek için tasarlanmış ulusal bir e-ticaret girişimini başlatmıştır.

Bu yeni girişimin çerçevesin İhracat Bahreyn, ürünlerini ve hizmetlerini listeleyen işletmelere rekabetçi maliyet, tasarruf ve teşvikler sağlamak için önde gelen e-ticaret platformlarıyla özel ortaklık anlaşmaları oluşturmuştur.

Bu girişimin, özellikle e-ticarete geçişi kolay, rekabetçi bir şekilde ve uygun maliyetli hale getirmek ve böylece Bahreyn merkezli işletmelere önemli bir avantaj sağlamak için tasarlandığı belirtilmiştir.

İhracat Bahreyn CEO'su Dr. Nasser Qaedi, "Özel ortaklıklarımızla, İhracat Bahreyn’in e-ticaret girişimi, ürünlerini ve hizmetlerini e-ticaret platformlarında listelemek isteyen Bahreyn merkezli işletmelere benzeri görülmemiş avantajlar sağlayacaktır. Sağlanan destekler, e-ticaret platformuna bağlı olarak işletmelere somut rekabetçi maliyet avantajları sağlamak için listeleme ücretleri, komisyonlar ve diğer birçok alanla ilişkili maliyetleri azaltacak ve birçok durumda ortadan kaldıracaktır. Çok sayıda tanınmış ve köklü e-ticaret platformuyla yürürlükte olan anlaşmalarımız var ve bunu genişleterek yerel ve küresel e-ticaret platformlardan firmalarımızın en çok ilgilendikleriyle özel anlaşmalara sahip olacağımız şekilde büyütmeye çalışıyoruz. " açıklamasında bulunmuştur.

Dr. Qaedi ayrıca “İhracat Bahreyn'in nakliye ve lojistik destek çözümü, ihracatın kolaylaştırılması, ticari ilişkilerin kolaylaştırılması, ihracat kredi sigortası ve diğer birçok hizmetle birlikte e-ticaret çözümü, Bahreyn firmaları tarafından üretilen ürünlerin ve hizmetlerin küresel olarak rekabet gücünü önemli ölçüde artıracak ve yeni işleri güvence altına alırken maliyetleri düşürmeye yardımcı olacaktır.” demiştir.