Tamkeen Küresel Girişimcilik Haftasına Ev Sahipliği Yapıyor

26 Kasım 2020

Tamkeen Küresel Girişimcilik Haftasına Ev Sahipliği Yapıyor
Tamkeen (Bahreyn’in Türkiye’deki KOSGEB benzeri küçük ve orta ölçekli firmaları destekleme kuruluşu), ilk kez dijital olarak düzenlenen ve haftalık bir etkinlik olan Küresel Girişimcilik Haftası'na (GEW) ev sahipliği yapacak.

2008 yılında Küresel Girişimcilik Ağı (GEN) tarafından başlatılan küresel etkinlik kapsamında, dünya çapında 40.000'den fazla faaliyet, 20.000 ortak ve 10 milyon katılımcı ile 170'den fazla ülkeden katılım öngörülmektedir.

Bu yılki etkinlik 29 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve şu temalara odaklanacaktır: Eğitim, Politika, Ekosistemler, Kapsayıcılık. Bahreyn, üst üste beşinci yıldır söz konusu küresel etkinliğe katılmaktadır ve 25'ten fazla yerel kuruluş, yerel ve uluslararası uzmanlar, yatırımcılar ve karar vericiler hafta kapsamında yürütülen seminerler, çalıştaylar ve yarışmalarda yer almaktadır. Etkinliğin ortakları arasında Bahreyn Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanlığı, Bahreyn Üniversitesi, Brinc-Batelco, Flat6 Labs Bahreyn, Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve diğer kurumlar bulunmaktadır.

Etkinlikler Zoom platformunda yapılacak ve katılım ücretsiz olacaktır. Katılmak kayıt www.tamkeen.bh/gew adresinden yapılabilir.