Tamkeen Türkiye’de Düzenlenen Dünya İş Melekleri Forumunda Ödül Aldı

25 Şubat 2020

Tamkeen Türkiye’de Düzenlenen WBAF’da Ödül Aldı

Bahreyn’in küçük ve orta ölçekli işletmeleri destekleme kuruluşu Tamkeen’e (Türkiye’deki KOSGEB benzeri) İstanbul’da 17-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen World Business Angels Forum (Dünya İş Melekleri Forumu)’nda “Ortadoğu’nın Girişimciliği Destekleyen En İyi Devlet Kuruluşu” (Best Governmental Agency of the Middle East Supporting Entrepreneurship) ödülü verilmiştir. Ödülü Kurum adına CEO Dr. İbrahim Janahi almıştır. Ödülün Tamkeen’e verilme sebebi, Kurumun girişimciler için hazırladığı programlar ve verdiği hizmetlerle ülkenin sosyal ve ekonomik durumuna katkıları olarak gösterilmiştir.
World Business Angels Forum (Dünya İş Melekleri Forumu) tüm dünyadan 1500’nın üzerinde kişinin katıldığı büyük bir organizasyon olmuştur. Her sene düzenlenen forum, tüm dünyadan girişimcileri, melek yatırımcıları, finans kuruluşlarını, sanayi ve ticaret odalarını, iş insanı derneklerini, girişimcilikle ilgili kamu kurumlarını bir araya getirmektedir.
Konferansa ve törene ayrıca Bahreyn Girişimcilik Derneği (Bahrain Entrepreneurship Organization) Başkanı Sn. Feryal Nass ve Dernek üyeleri de katılmıştır.

Kaynak : www.gdnonline.com