“Moldova 2020 – Gelecekteki Uluslararası İş Birliğinin Şekillendirilmesi” Uluslararası İş Forumu 30 Ocak 2020 Tarihinde Kişinev’de Düzenlenecektir

21 Ocak 2020

“Moldova 2020 – Gelecekteki Uluslararası İş Birliğinin Şekillendirilmesi” uluslararası iş forumu 30 Ocak 2020 tarihinde Kişinev’de düzenlenecektir. Forum, Moldovalı girişimciler ile yurtdışı iş dünyası arasındaki yatırım ve ticari bağlantıları geliştirmek amacıyla, Moldova Ticaret ve Sanayi Odası ve Ulusal Araştırma ve Geliştirme Ajansı ile AB’nin “Enterprise Europe Network” projesi işbirliğinde organize edilmektedir.

“Made in Moldova” fuarı kapsamında gerçekleştirilecek olan söz konusu etkinliğe özel sektör, bilim araştırma merkezleri ve devlet yönetim kurumlarının temsilcileri katılım sağlayacaktır.  Forum sırasında en perspektif ekonomik ve ticari olanaklar değerlendirilecek, B2B ve Moldovalı işletmelere yeni bağlantılar kurmaya yardımcı olacak görüşmeler düzenlenecektir. Foruma; tarım, tarıma dayalı gıda sanayi, bilgi ve iletişim teknolojileri, tekstil sanayii, inşaat sektörü, yenilebilir enerji kaynakları, otomotiv, yaratıcı sanatlar vs. sektörleri temsil eden 200’ün üzerinde Moldovalı ve yabancı firmanın katılım sağlaması öngörülmektedir.

Forum ticari bağlantıların ve uluslararası ortaklığın kurulmasını amaçlayan ikili görüşmeler organizasyonu ile sona erecektir. Etkinliğe katılmak isteyenlerin 26 Ocak 2020 tarihine kadar  https://international-business-forum-moldova-2020.b2match.io internet adresinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Kaynak: InfoMarket Haber Ajansı

Yayımlayan: Kişinev Ticaret Müşavirliği