Türkmen Devlet Şirketi "Gumdagnebit" yönetiminin üretim başarıları

23 Temmuz 2020

Türkmennebit Devlet A.Ş.'nin Gumdagnebit Petrol ve Gaz Üretim Departmanının ana üretim göstergeleri büyüyor. Bugün, burada petrol üretimi daha hızlı büyüyor.

Bu yılın altı ayı boyunca, işletme kuyularından "siyah altın" çıkarma hacmi 174 bin 262 ton olarak gerçekleşti, altı aylık plan başarıyla% 117 oranında yerine getirildi. Geçen yıl aynı döneme kıyasla yönetim altındaki üretim artışı% 157'nin üzerinde gerçekleşti.

Yönetim uzmanları, ülkemizdeki petrol ve doğal gaz sahalarının geliştirilmesinde hatırı sayılır deneyime sahiptir. Üretimde modern ekipman ve teknolojilerin kullanılması, yağların hidrokarbon üretimini yoğun ve tutarlı bir şekilde arttırmasını sağlar.

Şu anda bölümün yağları, Uzynada sahasındaki mevduatın geliştirilmesi için büyük ölçekli çalışmalar yürütmektedir. Mevcut aşamada, burada yürütülen çalışma, mevduatın kaynak tabanının verimli kullanımını ve yeraltı kaynaklarının yeni kaynaklarını belirlemeyi amaçlamaktadır. Bu yılın başından beri, bol miktarda yağ akışı elde edilen en derin iki kuyu oluşumunun gelişimi başarıyla tamamlanmıştır.

Ordekli sahasının endüstriyel gelişimi de aktif aşamadadır. Bu alandaki araştırma ve geliştirme çalışmaları, petrol ve gaz kondens üretiminde ilave büyüme sağlayacaktır.

Kaynak: nCa News Bulletin