Türkmen firması "Muhammet-Balkan" model bayan ayakkabı üretimine başladı.

06 Ağustos 2020

"Muhammet-Balkan" ticari şirketi faaliyet alanını genişletiyor. "Türkmenistan" gazetesinin haberine göre ayakkabı sektörü, şirketin başarıyla başlatılan yönlerinden biri.

İşletme her gün farklı boyutlarda 200 ila 500 çift ayakkabının yanı sıra kadınlar ve çocuklar için çeşitli spor ayakkabısı üretmektedir.

MB-ayakkabı erkek ayakkabısı markası ile tanınan firma, Mengli-shoes markası altında bayan moda ayakkabı üretimine başladı.

Ayakkabı üretimi, önde gelen yabancı üreticilerin ileri teknoloji ekipmanlarıyla donatılmıştır. Şu anda, uzmanlar düzinelerce yeni ayakkabı türü geliştiriyor. Bu, modern küresel eğilimleri hesaba katar.

Kendi tabakhaneleri “Aksuw Deri” çevreye duyarlı ve doğal hammaddeler ile üretim sağlamaktadır. Yerel hammaddelerin kullanılması, ayakkabı ürünlerinin maliyetini önemli ölçüde düşürür ve bu da onları nüfus için uygun hale getirir. Ülke genelinde, MB ayakkabıları sattıkları işletmenin özel mağazaları var. Tüm ayakkabılar% 100 yüksek kaliteli deriden yapılmıştır.

ES "Muhammet-Balkan" 2009 yılında kurulmuş ve bir inşaat işi ile başlamıştır. Şimdi şirket işini genişletti ve sadece ayakkabı endüstrisiyle değil, aynı zamanda restoran işi, deri üretimi, teknik bakım ve halı dokumacılığı ile de ilgileniyor.

Kaynak: nCa News Bulletin