Türkmen Hava Yollarından Yeni Mobil Uygulama

11 Aralık 2020

Türkmenistan Havayolları] ajansı "Turkmenhowayollary" online bilet satın almak için bir mobil uygulama yayınlamaya hazırlanıyor.

Türkmenistan Havayolları ajansı, nüfusun modern eğilimlerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, uçak bileti online satın almak için bir mobil uygulama geliştiriyor.

Başvuru, Türkmenistan'ın tarafsızlığının 25. yıldönümüne adanmış sergide sunuldu. Şu anda işin son aşaması devam ediyor ve uygulama yakında kullanıma hazır olacak.

Bu aşamada uygulamanın birkaç bölümden oluşacağı biliniyor. Böylece, örneğin, ana sayfada istenen yönü ve uçuş süresini görüntülemek ve seçmek mümkün olacaktır.

"Bilgi" bölümünde, hizmet şartlarını okuyabilir ve sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. "Haberler" bölümü, kullanıcılara Türkmenistan sivil havacılığına ilişkin en son haberleri sunacak ve "Diğer" bölümünde satın alma geçmişini öğrenebilir ve "Turkmenhowayollary" ajansının çalışanları ile iletişim için iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. .

Bu uygulamanın hem iç hat hem de dış hat uçuşları ile ilgili bilgileri içerecektir.

Bilet için Altyn Asyr banka kartları ve Türkmenistan Dış Ekonomik İlişkiler Devlet Bankası banka kartları ile ödeme yapmak mümkün olacak.

Uygulama, Appstore ve Google Play pazarında satışa sunulacak.

Kaynak:NCA Bulletin