Türkmen-Transit Şirketi web sitesi ve uygulama geliştirme hizmetlerini sunuyor

17 Eylül 2019

Türkmenistan'da ulusal ekonominin tüm alanlarının dijitalleştirme dönüşümüne yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Bu alanda, Türkmen vatandaşlarının sosyal ve yaşam koşullarını iyileştirmek için özel hizmetler ve sanal platformlar ortaya çıkmaya başladı.

“Türkmen-Transit” şirketi uzmanları e-devlete geçiş sürecine katkıda bulunuyorlar. Yeni tamamlanan projelerden biri, devlet bankası “Halkbank” için “Halk Khizmatlary” web sitesinin oluşturulmasıydı.

Site kamu hizmetleri için çevrimiçi ödeme imkanı sunmaktadır: gaz, su, elektrik.

Bu projenin temel amacı, bankaya bağlı konut sakinleri için konut ve toplum hizmetleri için ödeme yöntemini basitleştirmektir.

Konut sakinleri kişisel hesaplarını kullanabilir, faturalarını ödeyebilir, makbuz yazdırabilir, sayaç verilerini girebilir, borçlarını görebilir ve tahakkuk eden borçların e-posta bildirimlerini alabilir.

Altyn Asyr ödeme kartını kullanarak çevrimiçi ödeme imkanı, bankanın sirkulasyonunu sürecini büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Bu hizmetin avantajlarından biri kamu hizmetleri için ayrı ve toplam ödeme imkanıdır.

Bu hizmet için ülkenin herhangi bir bölgesinden araçlarla işlem yapılmasını sağlayan mobil uygulama özel olarak geliştirilmiştir.

Türkmen-Transit şirketinin programcıları düzenli olarak fonksiyonel web servisleri, programlar, mobil uygulamalar vb. geliştiriyorr ve iyileştiriyor.

Site oluşturarak, bir kuruluş veya şirket, ürün veya hizmetiyle ilgilenen çok sayıda kişiye erişim sağlıyorlar.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: www.ttweb.org ///

Kaynak: Gündoğar Haberleri