Türkmenistan'da İlk Çevrimiçi Ticaret Platformunun Oluşturulması İçin Çalışılıyor

27 Kasım 2020

Türkmenistan'ın önde gelen bilişim şirketlerinden biri olan "Turkmen-Transit" uzmanları, Türkmenistan'daki şirket ve kuruluşlara yazılım hizmetleri sağlamak ve her türlü müşteri ihtiyacını dikkate alarak yazılım geliştirmek için faaliyetlerini genişletiyor.

https://turkmen-tranzit.com/en

Şu anda "Turkmen-Transit", Türkmenistan'daki Türkmenistan Sanayici ve Girişimciler Birliği "Kerwen" in ilk online ticaret platformunun oluşturulması için çalışmaktadır.

Çevrimiçi platform, yalnızca satıcıların ve üreticilerin hangi malları ve hangi fiyatlarla teşhir edeceklerine kendileri karar vermelerine izin vermekle kalmayacak, aynı zamanda depolama alanı ve teslimat hizmetleri sağlamaya da yardımcı olacaktır.

"Turkmen-Transit" şirketinin portföyünde halihazırda "Yeňil töleg" - bir çevrimiçi ödeme hizmeti, bankalar için patentli bir ödeme toplayıcı "TT-kapısı" olan "Yeňil töleg" uygulaması bulunmaktadır. Şirketin başarıları arasında Çalışma Bakanlığı için bir iş arama başvurusu "Iş gözle", "Paymob" için dijital destek, bir çevrimiçi giyim mağazası "Gala" için bir web sitesi ve çok daha fazlası yer alıyor. Şirket ayrıca, kendileri tarafından oluşturulan elektronik belge yönetim sistemi "Netije" nin kuruluşlarında, ödeme sistemleri için ekipman tedariki ve yazılım geliştirmenin yanı sıra 1C'ye dayalı iş süreçlerinin otomasyonunda aktif olarak yer almaktadır.

"Turkmen-Transit" firmasının hizmetleri arasında sadece yazılım ve uygulama geliştirme değil, aynı zamanda herhangi bir profil ve amaca yönelik sitelerin "sıfırdan" oluşturulması ve siber güvenliğin sağlanması yer almaktadır.

Kaynak:NCA Bulletin