Türkmenistan'da Nur markasının ürün yelpazesi genişleyecek

03 Temmuz 2020

Türkmenistan: Golden Age web sitesi raporlarına göre, popüler Nur markası altında konserve sebze ve sos üreten Owadan ülke fabrikası, ürün gamını genişletecek.
 
İşletmenin uzmanları, Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği üyesi bir tarif geliştirdiler ve kabak ve ayva reçeli üretimini başlattılar, karpuz, kavun, elma ve havuçtan üretime başlamaya hazırlanıyorlar.

Sebze hasat mevsimi açıktır. Akhal'ın Ak Buğday ilçesinde bulunan bir fabrikada sekiz tona kadar salamura ürün cam kaplarda paketlenmiştir. Konserve sebzeler Mylaim markası altında üretilecektir.

Şirket, tüketicilere yirmiden fazla uzun süreli depolama ürünü sunacak: salatalık turşusu ve domates, patlıcan havyarı, soslar, biber salçası, yerli tarım ürünlerinden yapılan meyve reçelleri.

Kaynak: nCa News Bulletin