Atiksu Aritma Tesisi İnşaati İhalesi Yayınlandı: Podgoritsa Tarihinin En Önemli Projesinin Gerçekleştirilmesinde Önemli Adim Atıldı

17 Haziran 2021

Podgoritsa Belediye Başkanı Dr. Ivan Vukoviç, basın toplantısında atık su arıtma tesisi inşaatına ilişkin ihalenin açıldığını belirtmiştir.

Sn. İvan Vukovic, ‘’Önümüzdeki yıllar, sermayenin gelişimi yönünde ne kadar büyük bir adım attığımızı gösterecek. Öngörülebilir bir gelecekte Podgoritsa, atık suların toplanması ve arıtılması için yalnızca Avrupa'nın bu bölgesinde değil, ötesinde de son teknoloji bir sisteme sahip olacak. "dedi

Karadağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü Filip Makrid, ön yeterlik süreci kapsamında 4 şirketin seçildiğini, bahsi geçen firmaların yayınlanan ihale prosedürüne devam edebileceğini ve Podgoritsa vatandaşlarının ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayabilecek bir şirketin elde edilmesini umduklarını dile getirmiştir.

Sn. Makrid, gelen tüm tekliflerin Eylül başında açılacağını ve değerlendirileceğini ifade etmiştir.

Sn. Makrid ayrıca, hedefimiz bu yıl sözleşme imzalamak ve önümüzdeki yıl tesisin hayata geçirilmesiyle başlamaktır” dedi.

Kaynak: https://podgorica.me/vijesti/1192
Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği